FairVotes Logo

FairVotes priče

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

Aplikacija za glasovanje

Aplikacija za glasovanje FairVotes i FairVotes.LIVE so orodji, ki pomagata pri sprejemanju odločitev, ocenjevanju, glasovanju ter kjerkoli je potrebna veljavna povratna informacija v trenutku. Osnova celotnih aplikacij za glasovanje je, da so enostavne za uporabo tako organizatorjem kot končnim uporabnikom, obenem pa zagotavljajo 100% varnost.

 

Aplikacija za glasovanje FairVotes i FairVotes.LIVE so orodji, ki pomagata pri sprejemanju odločitev, ocenjevanju, glasovanju ter kjerkoli je potrebna veljavna povratna informacija v trenutku. Osnova celotnih aplikacij za glasovanje je, da so enostavne za uporabo tako organizatorjem kot končnim uporabnikom, obenem pa zagotavljajo 100% varnost.

Prednosti uporabe teh aplikacij za glasovanje si lahko preberete na našem blogu.
Aplikacija za glasovanje FairVotes in FairVotes.LIVE sta glasovalna sistema, kakršnih trenutno ni na trgu. Na njihovem razvoju je delal strokovni tim in inženirji z dolgoletnimi izkušnjami in širokim znanjem v tehnologiji. Sistemi so zasnovani tako, da glasovalcem, kot končnim uporabnikom, maksimalno olajšajo glasovanje. Aplikacije ni treba namestiti, registracija ni potrebna, glasovanje poteka v samo 3 klikih.
Organizatorjem pa omogočajo enostavno ustvarjanje in vodenje volitev s številnimi možnostmi upravljanja volitvami.
Vloga podjetja je izobraževati o sistemih in pomagati strankam, da spoznajo enostavnost uporabe ter najdejo način in sistem, ki jim bo pomagal olajšati poslovanje.

Aplikacije za glasovanje so sodobne spletni aplikacije, celoten sistem pa je "Custom made". Aplikacije delujejo v vseh različicah spletnega brskalnika, uporabniki potrebujejo le internetno povezavo in spletni brskalnik. Podatki se shranjujejo v visoko dostopno podatkovno bazo. FairVotes in FairVotes.LIVE že uporabljajo številne politične stranke, šole, fakultete in organizacije, ki so sistem za glasovanje prepoznale kot zaželeno spremembo. Obdobje epidemije je za vse postalo izzivalno, e-glasovanje pa postaja "nova normalnost". Aplikacije za glasovanje so dovolj preproste za majhne vrste volitev, hkrati pa popolnoma pripravljene za večja glasovanja. Prilagodljive so vašim pogojem.

Ko govorimo o aplikacijah za glasovanje, obično jih povezujemo s političnimi volitvami. Vendar ljudje glasujejo vsakič, ko jih prosijo za mnenje, kot na primer na običajnem sestanku, ko razpravljajo o dnevnem redu, izbiri najboljšega dobavitelja ali izbiri lokacije za maturantski ples. Obstaja veliko primerov.

Aplikacije za glasovanje so namenjene vsem: podjetjem, združenjem, sindikatom, delniškim družbam, zvezam, političnim strankam, profesionalnim združenjem, znanstvenim in izobraževalnim ustanovam, nevladnim organizacijam, fundacijam, državnim institucijam in mnogim drugim, ki potrebujejo izvedbo glasovanja.

FairVotes in FairVotes.LIVE se uporabljata za različne namene, kjer je potrebna varna in anonimna povratna informacija od natančno določenih oseb, pri čemer organizator na koncu procesa dobi natančno statistiko obdelanih glasov.

Aplikacije za glasovanje prinašajo prihranek do 50% v primerjavi s poštnim glasovanjem in do 80% v primerjavi s klasičnimi glasovanji.
Več informacij o samih sistemih za glasovanje lahko preberete na strani FairVotes in FairVotes.LIVE.

Če imate kakršna koli vprašanja, nas lahko kontaktirate na info@fair-votes.com.

100% hrvatski sustav

online glasovanja