FairVotes Logo

FairVotes priče

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

Aplikacija za glasovanje FairVotes vs klasična aplikacija

U današnjem svijetu svi mi imamo po jedan smart uređaj. Bio to smart telefon, prijenosno računalo, tablet ili neka druga tehnologija danas je teško zamisliti život bez jednog od njih. Nastankom i razvitkom svega toga počeli smo koristiti i aplikacije. Dok je klasične aplikacije najčešće potrebno skinuti na svoje uređaje, FairVotes aplikaciji za glasovanje možete pristupiti online, s bilo kojeg uređaja, gdje god se nalazili. 

U današnjem svijetu svi mi imamo po jedan smart uređaj. Bio to smart telefon, prijenosno računalo, tablet ili neka druga tehnologija danas je teško zamisliti život bez jednog od njih. Nastankom i razvitkom svega toga počeli smo koristiti i aplikacije. Po definiciji možemo reći kako je aplikacija računalni program koji je dizajniran za pomoć korisnicima da bi izvršavali jednu ili više određenih zadatka. Oni mogu biti poslovne aplikacije, uredske aplikacije, grafičke i mnoge ostale.

 Aplikacije možemo instalirati na bilo koji smart uređaj. Kako bismo to uspjeli najčešće moramo imati neki od programa za skidanje aplikacija npr. dobro poznati google play. Proces instaliranja aplikacije ponekad zna biti dugotrajan i iscrpljujuć. Osim toga ponekad je potrebno imati i osnovna znanja iz informatike za cijeli proces, što laicima onemogućava pristup istima. Još uz to potrebno je paziti na memoriju telefona, plaća li se aplikacija, je li dovoljno sigurna i na hrpu ostalih sitnica.

Aplikacije su u pravilu napravljene da nam olakšavaju život. Vođeni time nastala je i aplikacija za glasovanje FairVotes

Aplikacija za glasovanje FairVotes osmišljena je tako da svakom korisniku, bez obzira na njegovo računalno znanje omogućava jednostavnu prijavu i korištenje same aplikacije s ciljem da mu olakša provođenje bilo kakvih izbora, odluka ili sličnih tema za koje treba povratnu informaciju. 
FairVotes aplikacija za glasovanje radi na principu da aplikaciju nije potrebno skinuti na mobilni uređaj ili mobilni telefon nego ju je moguće koristiti online. 

Organizator glasovanja aplikaciji za glasovanje pristupa tako da se samo na web stranici prijavljuje s korisničkim imenom i lozinkom te mu je cijeli sustav u samo par klikova dostupan. Ako ste korisnik aplikacije za glasovanje u sustav ulazite jednim klikom miša na link kojeg ćete dobiti na vašu e-mail adresu. 

Aplikacija koristi sustav dvofaktorske autentifikacije te sustav jedinstvenog ključa kojim ste osigurani da će svatko od glasača svoj glas poslati samo jednom. 1 osoba- 1 glas. Aplikacija za glasovanje je toliko jednostavna da u svega pet minuta možete sastaviti pitanja, dodati popis glasača i objaviti svoje glasovanje. Prednost takve aplikacije je i u činjenici da vam je za sve to potreban samo pristup internetu, tako da sve možete odraditi bez obzira gdje se nalazili.

Ispis, slanje glasačkih listića, brojanje glasova i na sve druge troškove možete zaboraviti. Aplikacija za glasovanje vam pomaže da smanjite troškove same organizacije, da pazite na prirodu te postanete i ekološki osviješteni. 
Možemo zaključiti kako nam tehnologija pruža mogućnosti koje bi stvarno bilo šteta ne iskoristiti. Postanite digitaliziraniji te si olakšate cjelokupni proces poslovanja.

100% hrvatski sustav

online glasovanja