FairVotes Logo

FairVotes priče

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

Eglasanje – glasanje budućnosti

Svijet je sve više i više digitaliziran, a eglasovanje postaje glasovanje budućnosti. Koristite FairVotes - hrvatski sustav za eglasovanje i digitalizirajte svoje poslovanje.

Što god mislili i kojih god stavova bili, svjesni smo kako tehnologija napreduje iz dana u dan. Mnogobrojne procese i poslove koje smo do jučer obavljali ručno, danas za nas rade različite aplikacije, sustavi, a ponegdje i roboti.

Tehnologija postoji i razvija se kako bi nam svima olakšala život. Mnogobrojne aplikacije nastale su kako bi dosadašnje dugotrajne, skupe i komplicirane zadatke učinile jednostavnijima i bržima.

Iz tog razloga nastao je i FairVotes – hrvatski sustav za eglasanje.

Mladi tim stručnjaka iz hrvatske IT tvrtke IDE3 kreirao je sustav za eglasanje- FairVotes. Sustav je namijenjen svima koji unutar svojih organizacija provode skupštine, izbore i glasanja, a to žele provesti na siguran i jednostavan način.

Ideja za kreiranje ovog sustava nastala je uslijed suradnje s jednim klijentom kada je IDE3 tim svjedočio složenom procesu kreiranja, trajanja i završetka klasičnog izbornog procesa. Taj je proces bio iznimno dugotrajan, zahtijevao je angažman brojnih suradnika, a troškovi su bili visoki. FairVotes sustav za eglasanje nastao je kako bi se ubrzali i pojednostavili procesi glasanja, a u isto vrijeme pružali sigurnost i transparentnost.

Za koga je FairVotes namijenjen?

FairVotes aplikacija za eglasanje namijenjena je svima kojima su glasanja, izbori i skupštine sastavni dijelovi poslovanja. FairVotes aplikacija za eglasanje dostupna je na tržištu već 2 godine, a broj korisnika raste iz dana u dan, pa danas broji više od 50.000 glasača u više od 800 održanih skupština, izbora i glasovanja.

FairVotes aplikacija za eglasanje omogućava provođenje svih aktivnosti uživo s uslugom elektroničkog glasovanja ili u potpunosti online. Unutar FairVotes sustava zajamčena je sigurnost podataka i tajnost glasa, a organizator tijekom skupštine, izbora ili glasanja ima digitalni trag svakog glasača, te je dokazivost i transparentnost cijelog procesa zajamčena.

Niste sigurni kako provesti eglasanje?

FairVotes stručnjaci osiguravaju uspješnu pripremu i provođenje skupština, izbora i glasovanja kroz savjetovanje u provedbi, pripremi izbornog procesa, vođenju i podršci za vrijeme trajanja te u pripremi i dostavljanju post – analitike i rezultata.

FairVotes sustav za eglasanje omogućuje kreiranje različitih vrsta pitanja, dodavanje glasača na listu, slanje jedinstvenih poziva na glasovanje putem e-mail adresa. Organizator izbora u svakom trenutku može provjeriti odaziv glasača i podsjetiti ih na proces izbora koji je u tijeku, a rezultati su dostupni odmah po završetku glasovanja.

Eglasanje omogućuje svakom glasaču tajnost i vjerodostojnost njegovog glasa. Uz FairVotes aplikaciju za eglasanje svaki je korak tijekom procesa glasanja potpuno siguran i transparentan. Glasovati može samo osoba koja je primila jedinstvenu pozivnicu i prijavila se u sustav kroz višestruki proces verifikacije. Jednom kada je glasač dao svoj glas, pozivnica postaje neaktivna te nije moguće više pristupiti samom glasovanju. 

Svijet je sve više i više digitaliziran, a eglasovanje postaje glasovanje budućnosti.

Ako ste razmišljali o digitalizaciji i načinu kako da si olakšate provođenje izbora i glasanja, rješenje je upravo pred vama.

 
Javite nam se!
FairVotes – sustav za eglasanje

100% hrvatski sustav

online glasovanja