FairVotes Logo

FairVotes priče

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

Online skupština

Svaka tvrtka, organizacija, udruga, savez i društvo te mnogobrojne druge organizacije susreću se minimalno jednom godišnje s organizacijom skupština kako bi se donijele važne odluke ili raspravilo o tekućim pitanjima. U vrijeme kada za sve postoji mogućnost digitalizacije – jeste li razmišljali o uvođenju online skupština?

Svaka tvrtka, organizacija, udruga, savez i društvo te mnogobrojne druge organizacije susreću se minimalno jednom godišnje s organizacijom skupština kako bi se donijele važne odluke ili raspravilo o tekućim pitanjima. U vrijeme kada za sve postoji mogućnost digitalizacije – jeste li razmišljali o uvođenju online skupština?

Online skupština zamjenjuje klasičnu skupštinu u pogledu organizacije i vođenja. Sve što ste do sada radili ručno, moguće je digitalizirati putem online skupština. 

FairVotes – sustav za provedbu online skupština omogućava provođenje skupština uživo s uslugom elektroničkog glasovanja ili u potpunosti online. Sve što je potrebno za sudjelovanje na skupštini jest računalo, tablet ili mobitel s pristupom internetu.

Online skupština omogućava da cijelu skupštinu organizirate na brži i jednostavniji način bez potrebe za okupljanjem.

Online skupština omogućava Vam da kao administrator imate potpunu kontrolu oko popisa Vaših glasača i njihovih autorizacija. Ne može se dogoditi da netko drugi, tko nije na popisu odradi glasovanje. 

Svaki glasač prije početka online skupština dobiva jedinstvenu pozivnicu na svoju e-mail adresu koju nije moguće proslijediti, te koja se poništava u trenutku kada je glasački proces završio. 

Online skupština putem FairVotes sustava Vam također omogućava da unutar jednog sustava provedete i izborni proces, ali i da razgovarate i komunicirate s Vašim glasačima bez potrebe za korištenjem drugih aplikacija koji omogućavaju video poziv. Online skupština također Vam nudi mnogobrojne mogućnosti i opcije kako bi cijeli izborni proces prošao prilagođeno Vašim potrebama i uvjetima Vaše organizacije. 

Skupštinu možete organizirati kombinirajući uživo i online provođenje. Skupštinu organizirajte uživo, ali samo glasovanje pratite preko FairVotesa koji Vam omogućava da rezultate imate u trenutku. 

Provođenje online skupština putem FairVotesa olakšava provođenje skupština kroz: 

  • autentifikaciju (verifikaciju) svakog sudionika
  • e - izglasavanje prijedloga i točaka skupštine
  • prijenos skupštine uživo (video stream)
  • audio i video komunikaciju sudionika
  • postavljanje pitanja i protuprijedloga
  • pregled i razmjenu dokumentacije

FairVotes stručnjaci za Vas provode edukaciju, savjetovanje te najbolje prakse oko organizacije online skupština. Za sva pitanja uvijek nas možete kontaktirati. FairVotes stručnjaci savjetuju Vas o provedbi skupštine, pripremaju skupštinu za Vas (Provjera tehničke ispravnosti podataka sudionika skupštine, podrška u postavljanju potrebnih parametara skupštine), vode skupštinu ili su tu samo kao Vaša podrška za vrijeme trajanja skupštine (Online podrška, telefonska podrška ili podrška uživo organizatoru tijekom trajanja skupštine) i odrađuju post skupštinsku analitiku i rezultate za Vas. 

Online skupština korak je prema digitalizaciji procesa. Online skupština pomaže Vam u smanjenju troškova organizacije i olakšava Vam cijeli proces oko administracije koja se do sada ručno vodila i satima ispunjavala.

Kada skupštinu provedete online putem svi izvještaji, rezultati i statistike dostupni su na jedan klik. 

Odlučite već danas – digitalizirajte svoje poslovanje. 

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na linku. 

 

100% hrvatski sustav

online glasovanja