FairVotes Logo

FairVotes priče

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

Softver za glasanje

Do sada su se glasovanja održavala na više-manje klasičan način. Podizanjem ruku, zaokruživanjem izbora na listiću ili na organiziranim javnim biralištima. Pojavom pandemije, mnogo je glasovanja koja više nije moguće održati. Postoji li rješenje kako ipak ne odgađati glasanja? Upoznajte FairVotes - softver za glasanje i zakoračite u digitalno doba. 

Ovu nedjelju svjedočili smo još jednim izborima i još jednom glasanju. Razna glasanja pojavljuju se u našim životima. Svatko od nas glasao je barem jednom. To nužno ne moraju biti izbori političke naravi. Glasovanja su različita : biramo političke stranke, predsjednika države, predstavnika stanara, studentskog predstavnika, zaposlenika mjeseca…. izbora je mnogo. Ponekad su glasanja manja, nekad veća.

Do sada su se glasovanja održavala na više-manje klasičan način. Podizanjem ruku, zaokruživanjem izbora na listiću ili na organiziranim javnim biralištima.

Pojavom epidemije, mnogo je glasovanja koja više nije moguće održati. Postoji li rješenje kako ipak ne odgađati glasanja?

Softver za glasanje – FairVotes je jednostavan, siguran i transparentan softver za provođenje e-glasanja.

Softver za glasanje – FairVotes je softver za organizaciju različitih e- glasanja uživo ili online za neograničen broj glasača. Bilo da se radi o glasanju privatne ili poslovne prirode, softver za glasovanje - FairVotes će za Vas pripremiti i organizirati glasanje po Vašoj mjeri.

FairVotes, softver za glasanje omogućuje automatizirani proces za koji je dovoljno imati računalo, tablet ili mobitel s pristupom internetu.

Glavne prednosti softvera za glasanje su:

1.      Jednostavnost glasovanja

Softver za glasanje omogućuje glasačima da softveru pristupaju putem e-mail pozivnice koristeći računalo, laptop, tablet ili mobitel. FairVotes softver za glasanje na jednostavan način omogućuje sudjelovanje u svega 3 klika.

2.      Sigurnost glasovanja

Apsolutno transparentan digitalni trag svakog glasača unutar softvera za glasanje. Putem jedinstvene pozivnice koja se šalje na e-mail adrese glasača, vidljivo je koji glasač je dobio pozivnicu, otvorio pozivnicu i pristupio izborima.

3.      Transparentnost glasanja

Po završetku glasanja, softver za glasanje - FairVotes izrađuje detaljne izvještaje s podacima o glasačima i rezultatima glasanja koji se mogu ispisati u različitim formatima. Rezultate je moguće podijeliti i sa svim glasačima po završetku glasanja.

4.      Vrste pitanja

Broj pitanja i opcija u svakim glasanjima su neograničeni unutar softvera za glasanje. Prilikom kreiranja glasačkog listića bira se tip i vrsta pitanja te dodatne opcije koje su potrebne i adekvatne tom glasačkom procesu. FairVotes softver za glasanje nudi opciju statističkog pitanja, tekstualnog pitanja i suzdržanosti po svakom od pitanja.

Vrijeme je za digitalizaciju. Ne odgađajte posao radi pandemije. Svoja glasanja održite putem softvera za glasanje – putem FairVotes-a. Softver za glasanje omogućuje Vam jednostavno i lako dostupno glasovanje, a izborni proces čini sigurnim i transparentnim.

Softver za glasovanje – FairVotes – omogućuje Vam moderno glasanje 21. stoljeća.

Imate li pitanja ili nedoumica, slobodno nam se javite. Tim FairVotes stručnjaka rado će Vam pomoći u cjelokupnoj organizaciji i provedbi Vašeg glasanja.

100% hrvatski sustav

online glasovanja