FairVotes Logo

FairVotes priče

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

E-glasovanje u udrugama

U Republici Hrvatskoj trenutno je registrirano oko 50 000 udruga. Veliki broj udruga često provodi razne izbore unutar udruge. To se prije svega odnosi na izbore članova i osobe koja će presjedati udrugom.

U Republici Hrvatskoj trenutno je registrirano oko 50 000 udruga. Svaka udruga ima svoje specifično područje djelovanja. Veliki broj udruga često provodi razne izbore unutar udruge. To se prije svega odnosi na izbore članova i osobe koja će presjedati udrugom. Fairvotes, najnovija i najsuvremenija aplikacija za glasovanje omogućava Vašoj udruzi provođenje svih vrsta izbora, ne samo za predsjednika udruge, nego i bilo koju vrstu izbora kao što su izbor za najboljeg volontera/volonterku, za najbolju donaciju tokom protekle godine i sve ostale vrste izbora za koje upravo vi smatrate da su vam potrebni. Uz prvu hrvatsku aplikaciju za elektroničko glasovanje, više nije potrebno tiskati veliki broj listića ili sazivati skupštine 

Omogućite svojoj udruzi da na moderan, digitaliziran te potpuno jednostavan i siguran način provodi svoje glasovanje. Zaboravite na nepotrebna okupljanja, jer uz Fairvotes nije potrebno da budete negdje osobno prisutni, ono što Vam treba je samo mobilni uređaj pomoću kojeg ćete u par koraka obaviti svoje glasovanje i Vaš glas će biti istog trenutka zabilježen. 

100% hrvatski sustav

online glasovanja