FairVotes Logo

FairVotes priče

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

Aplikacija za skupštine - FairVotes

Nažalost, kriza nas je sve natjerala da počnemo razmišljati izvan okvira i razmišljati o alternativama za do sad uobičajene aktivnosti. 
Digitalizacija je općenito nešto što se u zadnjih par godina drastično razvijalo s namjerom kako bi nam privatne i poslovne procese olakšala i ubrzala. 

Epidemiološka kriza natjerala je ne samo nas, nego i cijeli svijet da dosadašnje uobičajene stvari zamijenimo slušajući preporuke nadležnih epidemioloških službi i civilnog stožera. 

Da nam je netko prije godinu dana spomenuo kako ćemo svugdje nositi masku, ne bismo im vjerovali. 
Nažalost, kriza nas je sve natjerala da počnemo razmišljati izvan okvira i razmišljati o alternativama za do sad uobičajene aktivnosti. 
Digitalizacija je općenito nešto što se u zadnjih par godina drastično razvijalo s namjerom kako bi nam privatne i poslovne procese olakšala i ubrzala. 

S posljednjim „zatvaranjem“ i uvođenjem karantene za više manje sve uz toliko spominjani hastag #ostanidoma, većina firmi, institucija te svi koji su imali mogućnosti, preselili su poslovanje od doma. 

Današnja tehnologija omogućava nam da posao odrađujemo s raznih lokacija te da nismo isključivo vezani za tvrtku. Problem nastaje ukoliko je potrebno donijeti neku odluku za koju nam je mišljenje većeg broja ljudi od velike važnosti. 
Prije krize jednostavno bi organizirali sastanak ili skupštinu. Pročitale bi se točke dnevnog reda, raspravljalo se o tome te su svi dizanjem ruke glasovali. 

Aplikacija za skupštine FairVotes.LIVE je aplikacija za elektroničko glasovanje koja se koristi za izbore, glasovanja, donošenje odluka te je idealan za skupštine, kongrese, sastanke, sjednice gdje je pravovaljana, povratna informacija potrebna u trenutku. 
Aplikacija za skupštine  FairVotes.LIVE služi za one vrste događaja u kojem organizatori nisu sigurni kada će izbori točno početi i završiti jer je prije pokretanja samih izbora potrebno provesti još neke dodatne radnje. 

Uz aplikaciju za skupštine FairVotes.LIVE nije potrebno da budete na istom mjestu. Aplikacija za skupštine dopušta da prije samih izbora dodate agendu, ubacite svu dokumentaciju koji sudionici mogu pročitati. 
Aplikacija za skupštine FairVotes.LIVE omogućava interakciju sa vašim sudionicima, koji Vam mogu postavljati pitanja ukoliko imaju nedoumica. 
Aplikacija za skupštine Vam može pomoći da uobičajene zadatke izvršavate i dalje, samo u online svijetu. Također Vam može pomoći i u situacijama kada se potrebno okupiti ali uz mogućnost poštivanja epidemioloških mjera. 

Aplikacija za skupštine Vam omogućava da odmah nakon izbora imate vidljive statističke podatke, a za vrijeme trajanja eventa uvijek možete znati koliko Vam je sudionika aktivno. 

Aplikacija za skupštine  FairVotes.LIVE je siguran, transparentan i anoniman sustav za e-glasovanje. 
Aplikacija za skupštine FairVotes je sustav za elektroničko glasovanje koji Vam omogućava vam da si olakšate svoje poslovanje, postanete digitaliziraniji i uđete u novu eru glasanja.

 

100% hrvatski sustav

online glasovanja