FairVotes Logo

FairVotes priče

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

Eglasanje – glasanje budućnosti

Svijet je sve više i više digitaliziran, a eglasovanje postaje glasovanje budućnosti. Koristite FairVotes - hrvatski sustav za eglasovanje i digitalizirajte svoje poslovanje.

Saznajte više

Lokalni izbori 2021

Lokalni izbori zakazani su za ovu nedjelju, a država će na izbore potrošiti preko 100 milijuna kuna. Posjeći će se 2.000 stabala samo kako bi se osigurali glasački listići, a na izborima će raditi 65.000 ljudi. Postavlja se pitanje - mogu li se ti troškovi smanjiti? Je li došlo vrijeme za digitalizaciju i uvođenje e-glasovanja u Hrvatsku. Interes postoji, gdje je onda zapelo? Pročitajte u nastavku.. 

Saznajte više

Softver za skupštinu

Softver za skupštinu je softversko rješenje koji pomaže u organizaciji, izvođenju, praćenju i kontroli same skupštine. Skoro svaka tvrtka, udruga, sindikat susreće se barem jednom godišnje sa zadatkom sazivanja skupštine. Softver za skupštinu takav posao mijenja iz temelja. Ako ste razmišljali o digitalizaciji i načinu kako da si olakšate, rješenje je upravo pred vama. FairVotes - softver za skupštine

Saznajte više

Vođenje skupštine uz FairVotes

e-Skupštine, e-Izbori, e-Sjednice - jednostavno i bez okupljanja organizirajte koristeći FairVotes sustav koji uz javno ili anonimno glasovanje, omogućuje audio i video komunikaciju, razmjenu dokumentacije i chat. 

Saznajte više

Organizacija skupštine

Skupština je organizirani sastanak većeg broja ljudi, koja se održava radi rasprave ili rješavanja nekih pitanja.Iako mnogi razmišljaju o odgađanju, vrijeme je da možda razmislite o alternativi. Digitalizirajte se i prebacite na elektroničko glasanje.

Saznajte više

Sustav za skupštinu - FairVotes.LIVE

Sustav za skupštinu FairVotes.LIVE je druga po redu aplikacija za e-glasovanje koju je uspješno razvio tim stručnjaka iz IDE3 tvrtke. FairVotes.LIVE nastavak je na već postojeći FairVotes sustav za elektroničko glasovanje. 

Saznajte više

Elektronički izbori - izlaznost mladih i njihovi stavovi

Istraživanje tržišta na temu

„IZLAZNOST MLADIH NA IZBORE I STAV O ELEKTRONIČKOM GLASANJU“

Zagrebačka tvrtka IDE3 provela je istraživanje tržišta na temu „Izlaznost mladih na izbore i stav o elektroničkom glasanju“. Istraživanjem se htjelo ispitati koliko je mladih izašlo na parlamentarne izbore, koji su razlozi glasanja ili ne glasanje, smatraju li da bi im elektroničko glasanje i elektronički izbori pomoglo u budućnosti te smatraju li da bi promijenili mišljenje i glasali kada bi mogli sudjelovati e-putem. 

Saznajte više

Digitalno glasanje - Prednosti sustava

Izbori su jedinstveni. Oni mijenjaju sudbinu naroda, utječu na sudjelovanje i aktivizam u politici i duboko utječu na živote i stavove građana. Digitalno glasanje pokazuje jasnu važnost u napretku za naše društvo - zato ne samo da bi trebali funkcionirati već i narod mora vjerovati da su sigurni i da rade.

Saznajte više

E-glasanje - donošenje odluka u vrijeme COVID-19 epidemije

Vrijeme pandemije uzrokovane COVID-19 virusom najizazovnije je vrijeme s kojim se današnji svijet ikad suočio. Ugroženo je zdravlje, ali i gospodarstvo. Sustavi za e-glasanje velika su pomoć u opstanku poslovanja tvrtki i organizacija.

Saznajte više

Koje su prednosti e-glasovanja?

Sigurno ste puno puta bili nezadovoljni odazivom glasača na provedenim izborima. Fairvotes Vam omogućuje da na jednostavniji i brži način dođete do svojih glasača i provedete izbore bilo koje vrste. 

Saznajte više
1 2 3 4 5 6

100% hrvatski sustav

online glasovanja