FairVotes Logo

FairVotes priče

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

FairVotes sustav za e-glasovanje ili klasična anketa

Uz novi FairVotes sustav za e-glasovanje klasična anketa odlazi u prošlost. Digitalizirajte svoj rad te ga pojednostavite kako biste imali više vremena za druge poslove. Postanite proaktivniji i moderniji a u isto vrijeme uštedite financijski. Olakšajte si posao maksimalno. 

Saznajte više

Online glasovanje - 6 prednosti

Online glasovanje - prednosti su mnogobrojne, od brzine, isplativosti, jednostavnosti na dalje.

Saznajte više

Glasovanje na izborima u svijetu

Glasovanje na izborima elektroničkim putem sve više postaje načinom donošenja odluka u ovo digitalno doba u kome živimo.Bilo da je riječ o izboru predstavnika vlasti u pojedinim državama, bilo da je riječ o glasovanju sindikalaca ili članova neke udruge ili dioničkog društva. Elektorničko glasovanje na izborima je izbor za budućnost.

Saznajte više

Elektroničko glasanje u državnim institucijama

Uz Fairvotes - novi sustav za elektroničko glasanje omogućuje Vam da izglasavanje nekog od zakona postane puno lakše i jednostavnije. 

Saznajte više

E-glasovanje u vjerskim zajednicama

Ulaskom u novu eru online glasovanja, omogućuje se da u bilo koje vrijeme u bilo kojem mjestu možete glasovati o pitanjima koja su od bitnog značaja za vašu vjersku zajednicu

Saznajte više

Sustav e-glasanja u nevladinim organizacijama

Ako ste jedan od članova neke od nevladinih organizacija sigurno ste se susreli sa nekom vrstom glasanje unutar organizacije. To je moglo biti glasanje za predsjednika i potpredsjednika organizacije ili bilo koja druga vrsta izbora koja vam je bila potrebna. 

Saznajte više

Sustav elektroničkog glasanja u dioničkim društvima

Dioničari imaju pravo sudjelovati u upravljanju društvom, sudjelovati u radu i odlučivanju u skupštini. Imaju pravo glasovanja o pitanjima koja ih se tiču, poput pitanja o isplati dividende, imaju pravo sudjelovati u izboru uprave ili nadzornog odbora. No, ostvarivanje tih prava može biti komplicirano i skupo.

Saznajte više

Elektroničko glasovanje u profesionalnim udruženjima

Svako udruženje mora imati predsjednika, potpredsjednik i tajnika. Svaku od navedenih osoba biraju članovi udruženja glasovanjem na izbornoj skupštini. Glavni nedostaci klasičnog glasovanja su sporost samog procesa, obavezan dolazak na izbornu skupštinu, glasovanje je bilo javno.

Saznajte više

Sustav elektroničkog glasanja u sindikatima

Sindikati u provođenju svojih zadataka vrlo često trebaju donositi odluke na temelju mišljenja velikog broja članova, bilo da je riječ o izborima predstavnika ili nekim drugim pitanjima. Uvođenje sustava za e-glasovanje uvelike bi im olakšalo posao i donijelo uštede.

Saznajte više

Prednosti e-glasanja u zakladama

U Republici Hrvatskoj pojam zaklade najčešće je aktualan prilikom organiziranja raznih koncerata koje upravo organiziraju zaklade, a osnovna svrha im je prikupljanje novčanih sredstava za određene osobe kojima je pomoć potrebna. 

Saznajte više
1 2 3 4 5 6

100% hrvatski sustav

online glasovanja