FairVotes Logo

FairVotes priče

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

FairVotes sustav za e-glasovanje ili klasična anketa

Uz novi FairVotes sustav za e-glasovanje klasična anketa odlazi u prošlost. Digitalizirajte svoj rad te ga pojednostavite kako biste imali više vremena za druge poslove. Postanite proaktivniji i moderniji a u isto vrijeme uštedite financijski. Olakšajte si posao maksimalno. 

Kako bismo istražili određenu temu ili dobili odgovor na neko pitanje, najčešće korišteni alat bila je klasična anketa. Za anketu možemo reći kako je to skup postupaka pomoću kojih se prikupljaju i analiziraju izjave ljudi kako bi se saznali podaci o njihovu ponašanju, stavovima, mišljenjima i interesima radi statistike, ispitivanja, javnog mišljenja i tržišta za potrebe nekog istraživanja. Anketa je metoda koja koristi anketni upitnik za prikupljanje podataka koji trebaju nadalje biti analizirani uz korištenje različitih analitičkih metoda.

 
Kako bi se klasična anketa provela potrebno je izraditi anketni upitnik, zaposliti ljude koji će anketu provesti, ljude koji će ankete pregledati, zbrojiti glasove i napisati zaključak. U cijelom procesu vjerojatno smo i zaboravili stvari koje su također potrebne kako bi anketa bila uspješna. Problem klasičnih anketa je nemogućnost kontrole prikupljenih glasova. Zna se često dogoditi da jedna osoba može više puta dati svoj glas. Ankete se šalju putem linka, te je taj link također moguće proslijediti na druge kolege/prijatelje/poznanike i sl. Automatski sama vjerodostojnost i transparentnost vašeg upitnika i istraživanja postaju upitni. 


Uz FairVotes sustav za e-glasovanje izrada, prikupljanje i analiza glasova nikada nije bila jednostavnija. U samo par klikova u aplikaciji izradite anketni listić, upišite glasače ili učitajte već svoju postojeću bazu. U svakom trenutku možete biti sigurni kako se vaš listić neće moći dijeliti jer FairVotes sustav za e-glasovanje koristi jedinstvenu opciju koja funkcionira na principu dvofaktorske  autentifikacije. Svaki Vaš glasač dobije jedinstveni link na e-mail adresi te SMS na mobilni uređaj. Ukoliko glasač odluči proslijediti link nekome drugom, isti link biti će neaktivan zbog svoje jedinstvenosti. Na taj način u svakom trenutku možete biti sigurni kako će Vaše istraživanje/ispitivanje biti transparentno.  


FairVotes sustav za e-glasovanje također Vam omogućava da tijekom glasanja možete pratiti koliko je glasača glasalo. Prema statistici možete pratiti da li su svi glasači dobili mail, koliko ih je mail otvorilo, kome je otišao sms te tko je postupak proveo do kraja. Na brz i jednostavan način odaberite početak i kraj vašeg istraživanja, namjestite sve prije i pustite. Sustav će odraditi svoje. Kada sve bude gotovo, sustav će Vas posjetiti kako je istraživanje/ispitivanje završilo. Nakon toga, samo uđite u aplikaciju i pogledajte rezultate. 


Ako vam je upravo sada na pamet pala neka ideja o glasovanju, kroz par koraka možete provesti svoje izbore ili istraživanje, bez nepotrebnih okupljanja. 


FairVotes sustav za e-glasovanje prilagođava se upravo vama i vašim potrebama. Cijeli proces slobodno možete odraditi od doma. Digitalizirajte svoj rad te ga pojednostavite kako biste imali više vremena za druge poslove. Postanite proaktivniji i moderniji a u isto vrijeme uštedite financijski. Olakšajte si posao maksimalno. 


FairVotes sustav za e-glasovanje predstavlja glasovanje budućnosti dok klasična anketa napokon može otići u prošlost.

100% hrvatski sustav

online glasovanja