FairVotes Logo

FairVotes tim

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

FAIRVOTES


FairVotes softversko rješenje za elektroničko glasovanje nastalo je kao odgovor na stvarne potrebe koje smo prepoznali tijekom poslovanja i suradnje s našim klijentima i partnerima. Problemi na koje su nailazili prilikom organizacije izbora unutar svojih organizacija bili su brojni. Od tiskanja listića i okupljanja velikog broja ljudi na jednom mjestu do osiguranja transparentnosti i sigurnosti glasovanja. Sve je to popriličan izazov. O troškovima takve organizacije ne treba niti govoriti.
Naš je tim u tu svrhu razvio vlastito, 100% hrvatsko softversko rješenje.
FairVotes omogućava da na brz i jednostavan način provedete sigurne i transparentne izbore s minimalnim angažmanom i troškovima.
Omogućuje organizaciju i provedbu izbora u svega nekoliko klikova na vašem računalu.
FairVotes olakšava proces i samim glasačima jer svoj glas mogu dati iz udobnosti svojih domova, dok čekaju u redu u banci ili se voze tramvajem. Time se rješava problem slabih odziva na izbore i štedi vrijeme.
FairVotes je siguran, transparentan, ekonomičan, ekološki prihvatljiv i vrlo jednostavan za korištenje.
Vrijeme je da i Vaši izbori zakorače u digitalno doba. Uz FairVotes - “ništa lakše!”FAIRVOTES U MEDIJIMA


O našem projektu ˝FairVotes˝ možete pročitati i u medijima:Kontaktirajte nas:

Telefon: 01/6474-305

E-mail: info@fair-votes.com


Imate li pitanje oko organizacije glasovanja ili skupština? Javite se:


Ova web stranica je zaštićena uslugom reCaptcha, a primjenjuju se Googleova pravila o privatnosti i uvjeti pružanja usluge.IDE3


IDE3 d.o.o. od svog osnutka 2008. godine pruža najširi spektar ICT usluga. Pomažemo tvrtkama da transformiraju svoje poslovanje digitalizacijom procesa i modernizacijom radne okoline. Nudimo potpuna ICT rješenja, od savjetovanja i projektiranja do implementacije, održavanja i zaštite IT sustava i infrastrukture. Izrađujemo kompleksna web i mobilna softverska rješenja, a naš edukacijski centar nudi edukacije za poslovne korisnike iz svih područja ICT-a.

100% hrvatski sustav

online glasovanja