FairVotes Logo

Organizacija skupštine putem FairVotes sustava

FairVotes je jednostavan, siguran i transparentan sustav za vođenje e-skupština.

FairVotes omogućava provođenje skupština uživo s uslugom elektroničkog glasovanja ili u potpunosti online. Sve što je potrebno za sudjelovanje na skupštini jest računalo, tablet ili mobitel s pristupom internetu.

FairVotes olakšava provođenje skupština kroz:

  • autentifikaciju (verifikaciju) svakog sudionika
  • e - izglasavanje prijedloga i točaka skupštine
  • prijenos skupštine uživo (video stream)
  • audio i video komunikaciju sudionika
  • postavljanje pitanja i protuprijedloga
  • pregled i razmjenu dokumentacije

FairVotes stručnjaci osiguravaju uspješnu pripremu i provođenje skupština:

1. SAVJETOVANJE U PROVEDBI SKUPŠTINE Priprema organizatora na tijek skupštine koja će se provesti kroz Fairvotes sustav
2. PRIPREMA SKUPŠTINE Provjera tehničke ispravnosti podataka sudionika skupštine, podrška u postavljanju potrebnih parametara skupštine
3. VOĐENJE I PODRŠKA NA SKUPŠTINI Online podrška, telefonska podrška ili podrška uživo organizatoru tijekom trajanja skupštine
4. POST-SKUPŠTINSKA ANALITIKA I REZULTATI Uz rezultate koji su lako dostupni pružamo dodatnu analizu i izvješća provedene skupštine

Glavne prednosti FairVotes sustava u postupku provođenja skupština:

jednostavnost
1
Jednostavnost

Sudionici e – skupštine pristupaju sustavu putem e-mail pozivnice koristeći računalo, tablet ili mobitel s pristupom internetu. FairVotes ne zahtijeva dodatne instalacije nego na jednostavan način omogućava sudjelovanje u svega 3 klika.

2
Sigurnost

Apsolutno transparentan digitalni trag svakog sudionika skupštine unutar korisničkog sučelja. Putem jedinstvene pozivnice koja se šalje na e-mail adrese sudionika, vidljivo je u svakom trenutku tko sudjeluje (tko je prisutan) na skupštini te digitalni trag svakog glasovanja.

sigurnost
transparentnost
3
Transparentnost

Po završetku skupštine FairVotes izrađuje detaljne izvještaje s podacima o prisutnosti sudionika, statusima i rezultatima glasovanja koji se mogu ispisati u različitim formatima, a olakšavaju izradu zapisnika skupštine. Rezultate je moguće podijeliti i sa svim sudionicima za vrijeme ili po završetku skupštine.

4
Audio i video komunikacija

Putem FairVotes sustava organizirajte online skupštinu koristeći audio i video komunikaciju unutar jedne aplikacije. Podijelite zaslon, kameru, podijelite dokumente, komunicirajte u trenutku sa svim Vašim sudionicima – sve je dostupno unutar FairVotes sustava.

audio i video komunikacija
transparentnost
5
Jednostavno korisničko sučelje

Sustav se prilagođava svakom obliku e – skupštine radi brojnih funkcionalnosti koje pruža. Sudionici skupštine u mogućnosti su dinamično postavljati pitanja, komunicirati s organizatorom i pratiti tijek glasovanja. Sustav organizatorima nudi postavljanje anonimnog ili javnog glasovanja, kvoruma, dodavanje agende, dokumentacije i praćenje prisutnosti sudionika.

6
Funkcionalnosti
 Glasovanje (javno ili anonimno)
 Verifikacija glasača
 Težinsko glasovanje
 Rezultati dostupni odmah
 Digitalan trag svakog glasovanja
 Postavljanje pitanja od strane glasača
 Suzdržanost
 Audio i video komunikacija
 Dodavanje dokumentacije
 Agenda
 Kvorum
 Detaljna statistika glasovanja
 Vidljivost svih prisutnih sudionika
100% hrvatski sustav

online glasovanja