FairVotes Logo

FairVotes priče

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

Skupština - Što je uopće skupština?

Svi smo barem jednom čuli za termin "Skupština", ali što je skupština? Koje vrste skupština postoje, na koji način se organiziraju i kako olakšati cijelu organizaciju i glasovanje na skupštini - saznajte u nastavku.

Saznajte više

Glasanje na skupštini

Koje su razlike između online i offline skupštine? Kako od sada glasanje na skupštini pojednostaviti i ubrzati. Na koji način imati rezultate u trenutku. Sve i više detalja pročitajte u sljedećem članku. 

 

Saznajte više

Zašto koristiti elektroničko glasanje

Mnogi navode mnoge brojne prednosti implementacije uvođenja elektroničkog glasanja te i sam potencijal takve digitalne promjene. U nastavku ćemo probati približiti koje su sve prednosti uvođenja takvog oblika glasanja – elektroničkog glasanja. 

Saznajte više

Glasovanje na skupštini

Kako organizirati skuptšinu e-putem i kako objasniti glasovanje na skupštini saznajte u nastavku. 

Saznajte više

Aplikacija za glasanje

Aplikacija za glasanje FairVotes i FairVotes.LIVE aplikacije su koji pomažu u trenucima donošenja odluka, ocjenjivanju, glasanju te svugdje gdje je pravovaljana, povratna informacija potrebna u trenutku. Ono na čemu su bazirane cijele aplikacije za glasanje je želja da budu jednostavni za korištenje organizatorima i krajnjim korisnicima, a da opet budu 100% sigurni

Saznajte više

E - skupština - 10 prednosti

E- skupština. Saznajte kako Vam FairVotes.LIVe može pomoći da olakšate poslovanje. 100% hrvatski sustav za elektroničko glasanje. 

Saznajte više

Glasovanje na Kongresima

Organizirate kongrese, skupštine, sjednice, sastanke i potreban vam je glasački sustav za trenutno donošenje odluka?
FairVotes.LIVE je pravo rješenje za Vas. FairVotes. LIVE omogućava administratoru vođenje cijelog eventa, te samostalno upravljanje pokretanjem i zaustavljanjem izbora u realnom vremenu. FairVotes.LIVE omogućava dodavanje dodatne dokumentacije, agende te interakciju sa glasačima. Pročitajte više  o FairVotes.LIVe te kako Vam može olakšati glasovanje na kongresima.

Saznajte više

Aplikacija za skupštine - FairVotes

Nažalost, kriza nas je sve natjerala da počnemo razmišljati izvan okvira i razmišljati o alternativama za do sad uobičajene aktivnosti. 
Digitalizacija je općenito nešto što se u zadnjih par godina drastično razvijalo s namjerom kako bi nam privatne i poslovne procese olakšala i ubrzala. 

Saznajte više

Sustavi FairVotes.LIVE i FairVotes

FairVotes i FairVotes.LIVE su 100% hrvatski sustavi za elektroničko glasanje tvrtke IDE3. Iako su različiti sustavi dijele i neke sličnosti. I jedan i drugi sustav idealni su za sve vrste glasovanja, izbora, gdje je potrebna pravovaljana, povratna informacija od glasača/sudionika. 

Saznajte više

Online glasanje – rješenje za mlade

Kada se radi o izborima, statistika pokazuje kako gotovo 50% birača jedne države rado glasa za izbor pobjednika nekog show-a dok se za glasanje na izborima odlučuje cca tek 40-tak % glasača. Ovaj nedostatak I zanimljiv fenomen sigurno se ne svodi na nedostatak interesa. Prema jednom istraživanju nad mlađom populacijom, rezultati su pokazali kako je 70% mladih vrlo zainteresirano za pitanja poput poreza, okoliša i zdravstva. 
Pa zašto onda mlade birače ne može nagovoriti da sudjeluju na izborima u većem postotku?
Može li online glasanje biti odgovor.

Saznajte više
1 2 3 4 5 6

100% hrvatski sustav

online glasovanja