FairVotes Logo

FairVotes priče

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

E-glasanje, sigurno ili ne?

Sve više i više organizatora i glasača razumiju prednosti e-glasanja a najčešće spominjani problem je pitanje sigurnosti. Većina njih ne razumije na koji način aplikacija funkcionira, te na koji način mogu biti sigurni da će izbori biti tajni, sigurni i transparentni. Na sigurnosti internetskih sustava radi se svakodnevno. Digitalizacija je svugdje oko nas. Iako se ljudi teško odvajaju od standardiziranih metoda, potrebna je edukacija i upoznavanje s aplikacijom kako bi shvatili da su ovakvi načini puno sigurniji od standardiziranih glasanja jer onemogućava “muljanje” na svim razinama.

Saznajte više

Aplikacija za glasovanje FairVotes vs klasična aplikacija

U današnjem svijetu svi mi imamo po jedan smart uređaj. Bio to smart telefon, prijenosno računalo, tablet ili neka druga tehnologija danas je teško zamisliti život bez jednog od njih. Nastankom i razvitkom svega toga počeli smo koristiti i aplikacije. Dok je klasične aplikacije najčešće potrebno skinuti na svoje uređaje, FairVotes aplikaciji za glasovanje možete pristupiti online, s bilo kojeg uređaja, gdje god se nalazili. 

Saznajte više

Elektroničko glasanje - Kako Vam može pomoći?

Iako svi riječ glasanje i izbori povezuju s izborima političke naravi, zaboravljaju kako svaka udruga, institucija, društvo i mnogi drugi svakodnevno imaju pitanjima na koje također trebaju odgovor. FairVotes sustav prilagođava se u potpunosti Vama i vašim potrebama. Izabirete li novog predsjednika ili birate predstavnika stanara, FairVotes softver za glasanje može koristiti za bilo koju temu koju ste si zamislili ili želite istražiti. 

Saznajte više

Koliko koštaju parlamentarni izbori i koliko bi koštali da se glasa e-putem

Iako ne možemo tvrditi niti prognozirati točan iznos elektroničkih izbora, na ovom primjeru možemo prikazati na koji način bi troškovi izbora bili manji kada bi se glasalo e-putem. 
Ono što bi svakako bila prednost je i mogućnost glasanja starijim osobama, slabije pokretnima ili glasačima u manjim sredinama čime bi se vjerojatno povećala i izlaznost na same izbore. 

Saznajte više

FairVotes sustav za e-glasovanje ili klasična anketa

Uz novi FairVotes sustav za e-glasovanje klasična anketa odlazi u prošlost. Digitalizirajte svoj rad te ga pojednostavite kako biste imali više vremena za druge poslove. Postanite proaktivniji i moderniji a u isto vrijeme uštedite financijski. Olakšajte si posao maksimalno. 

Saznajte više

6 prednosti online glasovanja

Prednosti online glasovanja mnogobrojne su, od brzine, isplativosti, jednostavnosti na dalje.

Saznajte više

Elektroničko glasovanje na izborima u svijetu

Elektroničko glasovanje sve više postaje načinom donošenja odluka u ovo digitalno doba u kome živimo.Bilo da je riječ o izboru predstavnika vlasti u pojedinim državama, bilo da je riječ o glasovanju sindikalaca ili članova neke udruge ili dioničkog društva. Elektorničko glasovanje je izbor za budućnost.

Saznajte više

Elektroničko glasanje u državnim institucijama

Uz Fairvotes - novi sustav za elektroničko glasanje omogućuje Vam da izglasavanje nekog od zakona postane puno lakše i jednostavnije. 

Saznajte više

E-glasovanje u vjerskim zajednicama

Ulaskom u novu eru online glasovanja, omogućuje se da u bilo koje vrijeme u bilo kojem mjestu možete glasovati o pitanjima koja su od bitnog značaja za vašu vjersku zajednicu

Saznajte više

Sustav e-glasanja u nevladinim organizacijama

Ako ste jedan od članova neke od nevladinih organizacija sigurno ste se susreli sa nekom vrstom glasanje unutar organizacije. To je moglo biti glasanje za predsjednika i potpredsjednika organizacije ili bilo koja druga vrsta izbora koja vam je bila potrebna. 

Saznajte više
1 2 3 4 5

100% hrvatski sustav

online glasovanja