FairVotes Logo

FairVotes priče

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

Softver za glasanje

Do sada su se glasovanja održavala na više-manje klasičan način. Podizanjem ruku, zaokruživanjem izbora na listiću ili na organiziranim javnim biralištima. Pojavom pandemije, mnogo je glasovanja koja više nije moguće održati. Postoji li rješenje kako ipak ne odgađati glasanja? Upoznajte FairVotes - softver za glasanje i zakoračite u digitalno doba. 

Saznajte više

Aplikacija za skupštinu

Aplikacija za skupštinu – FairVotes – nastao je kao ideja za pomoć u provođenju javnih skupština uz aplikaciju koja omogućava lakše vođenje i prebrojavanje glasova kako bi se smanjila nepotrebna papirologija, izbjegle ljudske pogreške i ubrzale cijelo poslovanje. 

Saznajte više

Skupština - Što je uopće skupština?

Svi smo barem jednom čuli za termin "Skupština", ali što je skupština? Koje vrste skupština postoje, na koji način se organiziraju i kako olakšati cijelu organizaciju i glasovanje na skupštini - saznajte u nastavku.

Saznajte više

Glasanje na skupštini

Koje su razlike između online i offline skupštine? Kako od sada glasanje na skupštini pojednostaviti i ubrzati. Na koji način imati rezultate u trenutku. Sve i više detalja pročitajte u sljedećem članku. 

 

Saznajte više

Zašto koristiti elektroničko glasanje

Mnogi navode mnoge brojne prednosti implementacije uvođenja elektroničkog glasanja te i sam potencijal takve digitalne promjene. U nastavku ćemo probati približiti koje su sve prednosti uvođenja takvog oblika glasanja – elektroničkog glasanja. 

Saznajte više

Glasovanje na skupštini

Kako organizirati skuptšinu e-putem i kako objasniti glasovanje na skupštini saznajte u nastavku. 

Saznajte više

Aplikacija za glasanje

Aplikacija za glasanje FairVotes i FairVotes.LIVE aplikacije su koji pomažu u trenucima donošenja odluka, ocjenjivanju, glasanju te svugdje gdje je pravovaljana, povratna informacija potrebna u trenutku. Ono na čemu su bazirane cijele aplikacije za glasanje je želja da budu jednostavni za korištenje organizatorima i krajnjim korisnicima, a da opet budu 100% sigurni

Saznajte više

E - skupština - 10 prednosti

E- skupština. Saznajte kako Vam FairVotes.LIVe može pomoći da olakšate poslovanje. 100% hrvatski sustav za elektroničko glasanje. 

Saznajte više

Glasovanje na Kongresima

Organizirate kongrese, skupštine, sjednice, sastanke i potreban vam je glasački sustav za trenutno donošenje odluka?
FairVotes.LIVE je pravo rješenje za Vas. FairVotes. LIVE omogućava administratoru vođenje cijelog eventa, te samostalno upravljanje pokretanjem i zaustavljanjem izbora u realnom vremenu. FairVotes.LIVE omogućava dodavanje dodatne dokumentacije, agende te interakciju sa glasačima. Pročitajte više  o FairVotes.LIVe te kako Vam može olakšati glasovanje na kongresima.

Saznajte više

Aplikacija za skupštine - FairVotes

Nažalost, kriza nas je sve natjerala da počnemo razmišljati izvan okvira i razmišljati o alternativama za do sad uobičajene aktivnosti. 
Digitalizacija je općenito nešto što se u zadnjih par godina drastično razvijalo s namjerom kako bi nam privatne i poslovne procese olakšala i ubrzala. 

Saznajte više
1 2 3 4 5 6

100% hrvatski sustav

online glasovanja