FairVotes Logo

FairVotes priče

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

Aplikacija za glasanje

Aplikacija za glasanje FairVotes i FairVotes.LIVE aplikacije su koji pomažu u trenucima donošenja odluka, ocjenjivanju, glasanju te svugdje gdje je pravovaljana, povratna informacija potrebna u trenutku. Ono na čemu su bazirane cijele aplikacije za glasanje je želja da budu jednostavni za korištenje organizatorima i krajnjim korisnicima, a da opet budu 100% sigurni

Aplikacija za glasanje FairVotes i FairVotes.LIVE aplikacije su koji pomažu u trenucima donošenja odluka, ocjenjivanju, glasanju te svugdje gdje je pravovaljana, povratna informacija potrebna u trenutku. Ono na čemu su bazirani cijeli sustavi je želja da budu jednostavni za korištenje organizatorima i krajnjim korisnicima, a da opet budu 100% sigurni.

Koje su sve prednosti korištenja baš ovih aplikacija za glasanje slobodno pročitajte na našem blogu.

Aplikacija za glasanje FairVotes i FairVotes.LIVE sustavi su za glasovanje kakve trenutno nema nitko na tržištu. Na aplikacijama za glasanje radio je tim stručnjaka i inženjera s dugogodišnjim iskustvom i širokom paletom znanja u tehnologije. 
Sustavi su osmišljeni tako da glasačima kao krajnjem korisniku maksimalno olakšaju glasovanje. Aplikacije nije potrebno instalirati, nije potrebna registracija, a glasanje se provodi u samo 3 klika.
S druge strane organizatorima omogućava jednostavnost kreiranja i vođenja izbora uz mogućnost različitih opcija upravljanja izborima. 

Uloga firme je da educira o sustavima i pomaže klijentima kako bi uvidjeli jednostavnost korištenja te razumjeli i pronašli način i sustav koji će pomoći baš njemu te mu poslovanje učiniti jednostavnijim. 

Aplikacije za glasanje su moderne web aplikacije a cijeli sustav je „Custom made“. Aplikacije rade na svim inačicama Internet preglednika, a korisnicima je potrebna samo Internet veza i Internet preglednik. Podaci se smještaju u visoko dostupnu bazu podataka. 
FairVotes i FairVotes.LIVE već sada koriste mnoge političke stranke, škole fakulteti, organizacije gdje su sustav za glasovanje prepoznali kao poželjnu promjenu. Doba epidemije za sve je postalo izazovno te e-glasovanje postaje „novo normalno“.
Aplikacije za glasanje dovoljno su jednostavni za male vrste izbora, ali isto tako i apsolutno spremni za veća glasovanja. Aplikacije za glasanje u potpunosti su prilagodljivi vašim uvjetima. 

Kada se spomenu aplikacije za glasanja najčešće se to povezuje s glasovanjima u političkom smislu. Međutim, ljudi glasuju svaki put kada se od njih traži neko mišljenje. Takav primjer može biti i običan sastanak, raspravljanje o točkama dnevnog reda, odabir najboljeg dobavljača, odabir mjesta za maturalac. Primjera je mnogo.

Aplikacija za glasanje namijenjeni su svima: tvrtkama, udrugama, sindikatima, dioničkim društvima, savezima, političkim strankama, profesionalnim udruženjima, znanstvenim i obrazovnim institucijama, nevladinim organizacijama, zakladama, državnim institucijama i mnogim drugima koji imaju potrebu provesti neko glasanje.

FairVotes i FairVotes.LIVE koriste se za različite svrhe a gdje god je potrebna sigurna, anonimna povratna informacija od točno određenih osoba a da na kraju procesa organizator ima točnu statistiku obrađenih glasova.

 
Aplikacija za glasanje donose uštedu od 50% u odnosu na dopisno glasovanje te 80% u odnosu na klasična glasovanja.

 
Za više o samim sustavima za glasovanja pročitajte na FairVotes te FairVotes.LIVE stranici.
Ukoliko imate pitanja,  slobodno nam se obratite na info@fair-votes.com.  

100% hrvatski sustav

online glasovanja