FairVotes Logo

FairVotes priče

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

Aplikacija za skupštinu

Aplikacija za skupštinu – FairVotes – nastao je kao ideja za pomoć u provođenju javnih skupština uz aplikaciju koja omogućava lakše vođenje i prebrojavanje glasova kako bi se smanjila nepotrebna papirologija, izbjegle ljudske pogreške i ubrzale cijelo poslovanje. 

Do sada ste se sigurno susretali s organizacijom skupštine ili ste samo sudjelovali kao član na toj skupštini. Na neki način svi smo upoznati, bilo u teoriji ili praksi kako izgleda organizacija ili provedba jedne skupštine. 

Digitalizacija je donijela pregršt aplikacija koje nam pomažu u različitim procesima.

Aplikacija za skupštinu – FairVotes – nastao je kao ideja za pomoć u provođenju javnih skupština uz aplikaciju koja omogućava lakše vođenje i prebrojavanje glasova kako bi se smanjila nepotrebna papirologija, izbjegle ljudske pogreške i ubrzale cijelo poslovanje. 

Iako je FairVotes – aplikacija za skupštinu – nastala kako bi pomogla na skupštinama koje se događaju na javnom mjestu, u trenutku pojave epidemije, kada su okupljanja postala ograničena,  postao je esencijalan i kvalitetan alat u provedbi skupština online putem. 

FairVotes – aplikacija za skupštinu omogućava provođenje skupština uživo s uslugom elektroničkog glasovanja ili u potpunosti online. Sve što je potrebno za sudjelovanje na skupštini jest računalo, tablet ili mobitel s pristupom internetu.

Aplikacija za skupštinu nudi mnogobrojne funkcionalnosti: Odabir vrste glasovanja (javno ili anonimno), Verifikacija glasača, Težinsko glasovanje, Odmah dostupne, Digitalan trag svakog glasovanja, Postavljanje pitanja od strane glasača, Suzdržanost, Audio i video komunikaciju, Dodavanje dokumentacije, Agendu, Kvorum, Detaljnu statistiku glasovanja, Vidljivost svih prisutnih sudionika.

Aplikacija za skupštinu prilagođava se apsolutno svim potrebama organizatora. 

Aplikacija za skupštinu omogućava sudionicima dinamično postavljanje pitanja, komunikaciju s organizatorom i praćenje tijeka glasovanja.

Aplikacija za skupštinu – FairVotes omogućava organizaciju online skupštine koristeći audio i video komunikaciju i sve unutar jedne aplikacije. Moguće je podijeliti zaslon, upaliti kameru, podijeliti dokumente te komunicirati u trenutku sa svim sudionicima. 

Ako se po prvi puta susrećete s organizacijom online skupštine – ne brinite – FairVotes stručnjaci osiguravaju uspješnu pripremu i provođenje skupština uz Savjetovanje u provedbi skupština, Pripremi skupštine, Vođenju i podršci na skupštini.

Aplikacija za skupštinu pomoći će Vam ubrzati cijeli proces od organizacije do samog glasovanja. Rezultati su dostupni u trenutku, te nema potrebe za prebrojavanjem i podizanjem ruku. 

Aplikacija za skupštinu omogućava organizatoru i apsolutno transparentan digitalni trag svakog sudionika skupštine unutar korisničkog sučelja. Putem jedinstvene pozivnice koja se šalje na e-mail adrese sudionika, vidljivo je u svakom trenutku tko sudjeluje (tko je prisutan) na skupštini te digitalni trag svakog glasovanja. 

Po završetku skupštine Aplikacija za skupštine – FairVotes izrađuje detaljne izvještaje s podacima o pristunosti sudionika, statusima i rezultatima glasovanja koji se mogu ispisati u različitim formatima, a olakšavaju izradu zapisnika skupštine. Rezultate je pmoguće podijeliti i sa svim sudionicima za vrijeme ili po završetku skupštine. 

Za sva dodatna pitanja ili pomoć oko provedbe skupštine obratite nam se na info@fair-votes.com 

100% hrvatski sustav

online glasovanja