FairVotes Logo

FairVotes priče

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

Glasanje na skupštini

Koje su razlike između online i offline skupštine? Kako od sada glasanje na skupštini pojednostaviti i ubrzati. Na koji način imati rezultate u trenutku. Sve i više detalja pročitajte u sljedećem članku. 

 

Skupština. Riječ koja nas barem 1 godišnje dočeka kao radni zadatak. Bilo da smo u ulozi organizatora ili u ulozi sudionika. Glasanje na skupštini važan je dio svake skupštine. Najčešće se glasanje na skupštini odvija sljedeći Dnevni red, te podizanjem ruku ukoliko se slažemo ili ne slažemo. Na svakoj skupštini potrebno je imati osobu koja vodi skupštinu, osobu koja vodi evidenciju prisutnih, osobu koja je moderator, izborno povjerenstvo koje prebrojava podizane ruke i bilježi rezultate. 

Tehnologija je svakim danom sve naprednija te nam omogućava da neke dosadašnje poslove zamijenimo digitalizacijom I ubrzamo cijeli proces. Glasanje na skupštini od danas može postati brže, lakše i transparentnije za sve glasače. Online glasanje na skupštini putem aplikacije FairVotes neusporedivo je brže u usporedbi s klasičnim glasovanjem. Sama FairVotes aplikacija glasove zbraja u trenutku, te su u istom tom trenutku dostupni i organizatoru i glasačima. Glasanje na skupštini te prebrojavanje glasova pod utjecajem je i ljudske pogreške što ponekad zahtjeva ponovno prebrojavanje i frustracije među prisutnima. Uz FairVotes aplikaciju za vođenje e-skupštine, glasanje na skupštini odvija se u svega 3 klika. Za administratora je izuzetno jednostavno sve pripremiti prije samog glasanja na skupštini, a u trenutku kada dođe na red samo mora pokrenuti glasački proces. Za sudionike je pak glasanje na skupštini puno jednostavnije, jer se odvija u svega 3 klika. U trenutku kada je netko glasao na skupštini, postoji zabilježeni trag svakog digitalnog koraka, a opcija za koju se glasalo može biti javna ili anonimna ovisno o pravilima statuta. 

Bilo da se skupina održava potpuno online ili uživo, aplikacija FairVotes savršeno će poslužiti za odrađivanje glasanja na skupštini što je ponekad i najteži korak. Glasanje na skupštini postaje jednostavnije, brže i transparentnije, a samom organizatoru ali i sudionicima štedi vrijeme. FairVotes aplikacija omogućava i izvoz različitih izvještaja, potvrda koje samo glasanje na skupštini čini pravno ispravnim. 

Uz korištenje FairVotes aplikacije mjesta za strah i paniku nema. Samo vođenje i glasanje na skupštini ubrzava se i do nekoliko puta. Naravno, sama aplikacija štedi i broj papira te poslovanje čini „zelenijim“.

Putem FairVotes sustava, odrađeno je preko 1000 glasanja na skupštini, a komentari klijenata su i više nego pozitivni koji su se nakon 1 korištenja sustav odlučili upotrebljavati na dnevnoj bazi. 

Niste sigurni kako organizirati online glasanje na skupštini? Ne brinite. FairVotes tim stručnjaka omogućava Vam 100% podršku za vrijeme pripreme kao i za samo trajanje skupštine bila ona u online ili offline okruženju. Oni su tu za sva Vaša pitanja i pomoć oko organizacije skupštine u nešto drugačijem formatu.  FairVotes aplikacija osim usluge glasanja na skupštini omogućava i dijeljenje dokumentacije prije same skupštine, dodavanje agende ili praćenje prisustva sudionika koji su na skupštini. Kao što vidite izbora je mnogo, te se u potpunosti možemo prilagoditi svakom zadatku.

Ako Vas zanima više informacija slobodno nas kontaktirajte na info@fair-votes.com, a za više detalja slobodno posjetite i našu web stranicu

FairVotes - glasanje na skupštini

100% hrvatski sustav

online glasovanja