FairVotes Logo

FairVotes priče

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

E-glasovanje u savezima

Ako ste član nekog od saveza u Republici Hrvatskoj sigurno ste se često susreli sa puno pitanja oko procedure samog glasanja  koje je trajalo jako dugo i zahtijevalo puno vašeg vremena. 

Saznajte više

Elektroničko glasovanje unutar političkih stranaka

Na unutar stranačkim izborima, članovi stranke između sebe i svih članova koji se se kandidirali, biraju predsjednici županijskih, gradskih i općinskih organizacija, te sve ostale funkcije koje su prema Statutu njihove stranke obvezujuće. 

Saznajte više

E-glasovanje u udrugama

U Republici Hrvatskoj trenutno je registrirano oko 50 000 udruga. Veliki broj udruga često provodi razne izbore unutar udruge. To se prije svega odnosi na izbore članova i osobe koja će presjedati udrugom.

Saznajte više

E-glasovanje u znanstvenim i obrazovnim institucijama

Uz Fairvotes, novi sustav e-glasovanja, svi navedeni problemi postaju prošlost. Od sada je studentima dovoljan samo mobilni uređaj kako bi mogli pristupiti aplikaciji i kroz par minuta na jednostavan i brz način ocijeniti svoje profesore. Njihov glas zabilježen je odmah i kada su jednom dali svoj glas, ne postoji mogućnost ponovnog glasovanja, što znači da je e-glasovanje potpuno transparentno. 

Saznajte više

Provođenje elektroničkog glasanja unutar tvrtki i poduzeća

Poduzeća se u Republici Hrvatskoj dijele na mikro poduzeća, mala poduzeća i srednja poduzeća ovisno o broju zaposlenih. Upravljanje jednom bilo većom ili manjom tvrtkom zahtijevan je posao.Veliki broj malih i velikih tvrtki često se suočava sa raznim pitanjima na koja treba odgovoriti. Pomoću najnovije aplikacije za elektroničko glasanje na vrlo jednostavan i brz način možete provesti svoje izbore. Fairvotes omogućuje glasačima da glasuju bilo gdje i bilo kada.

Saznajte više
1 2 3 4 5 6 7

100% hrvatski sustav

online glasovanja