FairVotes Logo

FairVotes priče

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

Provođenje elektroničkog glasanja unutar tvrtki i poduzeća

Poduzeća se u Republici Hrvatskoj dijele na mikro poduzeća, mala poduzeća i srednja poduzeća ovisno o broju zaposlenih. Upravljanje jednom bilo većom ili manjom tvrtkom zahtijevan je posao.Veliki broj malih i velikih tvrtki često se suočava sa raznim pitanjima na koja treba odgovoriti. Pomoću najnovije aplikacije za elektroničko glasanje na vrlo jednostavan i brz način možete provesti svoje izbore. Fairvotes omogućuje glasačima da glasuju bilo gdje i bilo kada.

Saznajte više

Pojmovnik elektroničkog glasanja

Ovaj mali pojmovnik napravili smo kao hommage našim vijećanjima oko toga hoće li Fairvotes biti sustav za elektroničko ili elektronsko glasovanje? Hoće li biti glasanje ili glasovanje? Nije li to sustav za internet ili online glasovanje ili i-vote sustav?  Ili je pak e-voting sustav?

Saznajte više

Predsjednički izbori 2019.

Svakih četiri ili pet godina, prilikom održavanja izbora nameću se brojna pitanja trebali li uvesti elektroničko glasovanje. Posljednjih deset godina digitalizacija prodire u sve sfere društva i gotovo je nemoguće opstati ukoliko se nove digitalne tehnologije ne primjenjuju.

Saznajte više
1 2 3 4 5 6

100% hrvatski sustav

online glasovanja