FairVotes Logo

FairVotes priče

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

Organizacija skupštine

Skupština je organizirani sastanak većeg broja ljudi, koja se održava radi rasprave ili rješavanja nekih pitanja.Iako mnogi razmišljaju o odgađanju, vrijeme je da možda razmislite o alternativi. Digitalizirajte se i prebacite na elektroničko glasanje.

Skupština je organizirani sastanak većeg broja ljudi, koja se održava radi rasprave ili rješavanja nekih pitanja.  Skupština može biti redovna skupština, glavna skupština, izborna skupština a najviše ovisi o pitanjima I točkama dnevnog reda koje se moraju raspraviti.

Pitanja na skupštini mogu biti općenita, od dodavanja nekih točaka u statut do izbora novog predsjednika.

Organizacija skupština I glasovanje najčešće podrazumijeva svoje neke zakonitosti I pravila koja su propisana statutom.

Kako bi skupština bila uspješna ona najčešće zahtijeva I postizanje određenog kvoruma.

Do sada su skupštine uključivale okupljanje svih članova, raspravu i glasanje o određenim točkama dnevnog reda.

Epidemiološka situacija i pravila stožera donijele su nove mjere i restrikcije te su i na snazi mjere o zabrani okupljanja većeg broja ljudi na istom mjestu.

Međutim, život nije stao. Iako mnogi razmišljaju o odgađanju, vrijeme je da možda razmislite o alternativi. Digitalizirajte se i prebacite na elektroničko glasanje. Organizirajte skupštinu putem FairVotes sustava. 

Nemojte da Vas strah od nepoznatog spriječi. Tim naših stručnjaka objasnit će Vam detaljno kako sve funkcionira. Elektroničko glasovanje je u potpunosti sigurno i transparentno, a organizaciju skupština čini jednostavnijom. 

Kako bismo Vam olakšali organizaciju cijele skupštine provest ćemo Vas kroz sve etape i korake za organizaciju. Raspolažući s više dostupnih platformi možemo se prilagoditi svim Vašim izazovima.

Organizacija skupština za nas nije nikakav problem. 

Za Vas odrađujemo i prikupljanje i izradu liste glasače ako ju već nemate. Odrađujemo testno glasovanje, kako bismo svim Vašim glasačima pokazali postupak glasovanja te i provjerili ispravnost prijavljenih e-mail adresa. 

Mnogi se boje sigurnosti, ne postoji mogućnost manipulacije glasovima, a kako biste se i dodatno osigurali uvijek preporučujemo korištenje 2-faktorske autorizacije putem koji se Vaši glasači identificiraju e-mail adresom i tajnim kodom kojeg dobivaju putem SMS-a.

Organizacija skupština elektronskim glasovanjem  u potpunosti zamjenjuje klasično prebrojavanje podignutih ruku. Putem FairVotes platforme rezultate glasovanja dobivate odmah po završetku, a u dogovoru s Vama šaljemo ih samo na članove izbornog povjerenstva. Tablicu rezultata možete vidjeti u pdf ili excel formatu.

Ako Vaš pravilnik odobrava, rezultate možemo poslati i svim Vašim glasačima. Organizacija skupština nikada nije bila jednostavnija. 

FairVotes Vam omogućava da unaprijed pripremite glasački listić, unesete pitanja, odgovore, dodatna objašnjenja. Ako je skupština takve naravi da određene stvari ne znate prije rasprave, ne brinite, na raspolaganju će Vam uvijek biti tim FairVotes-a koji za vrijeme trajanja skupštine može pratiti i pripremati pitanja. FairVotes omogućava i postavljanje kvoruma, tako da uvijek možete biti sigurni da će izbori proći regularno i uspješno. FairVotes tim za Vas će i odraditi kompletnu organizaciju skupštine. 

Mislili smo na sve, ne ustručavajte nas pitati. Budite slobodni nazvati nas kako bismo Vam objasnili i proveli kroz cijeli sustav. Uštedite vrijeme, živce i ne odgađajte stvari. Vrijeme je za novo doba digitalizacije.

100% hrvatski sustav

online glasovanja