FairVotes Logo

FairVotes priče

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

Sustav za skupštinu - FairVotes.LIVE

Sustav za skupštinu FairVotes.LIVE je druga po redu aplikacija za e-glasovanje koju je uspješno razvio tim stručnjaka iz IDE3 tvrtke. FairVotes.LIVE nastavak je na već postojeći FairVotes sustav za elektroničko glasovanje. 

Sustav za skupštinu FairVotes.LIVE je druga po redu aplikacija za e-glasovanje koju je uspješno razvio tim stručnjaka iz IDE3 tvrtke. FairVotes.LIVE nastavak je na već postojeći FairVotes sustav za elektroničko glasovanje. 

Osluškujući probleme i zahtjeve klijenata odlučili smo razvijati projekt, te kao softver pionira predstaviti i plasirati na tržište FairVotes.LIVE sustav za skupštine koji omogućava glasovanja na skupštinama, kongresima, sastancima i sličnim događajima. 
Sustav za skupštine FairVotes.LIVE je 100% siguran, transparentan i anoniman sustav za elektroničko glasanje. 
Sustav za skupštine FairVotes.LIVE se koristi za izbore, glasovanja, donošenje odluka gdje je pravovaljana, povratna informacija potrebna u trenutku.

Sustav za skupštinu omogućava administratoru vođenje cijelog eventa, te samostalno upravljanje pokretanjem i zaustavljanjem izbora u realnom vremenu. 

Da malo pojasnimo na konkretnom primjeru. Održavate skupštinu koja uključuje raspravu o 10 točaka dnevnog reda plus glasovanje za svaku od točaka. Unaprijed ne možete definirati kada će izbori početi i završiti jer niste sigurni koliko će rasprava trajati. 
Prije sjednice potrebno je svakom sudioniku podijeliti dokumente kako bi se upoznao s temama rasprave. 

Kako sustav za skupštinu FairVotes.LIVE funkcionira:

1: Definirajte EVENT – npr. Sjednica 17.8.2020.
2: Učitajte dokumentaciju koja će biti vidljiva svakom sudioniku prilikom ulaska u sustav
3: Unaprijed definirajte izbore ili ih ubacujte za vrijeme trajanja izbora
4: Nakon što je Event započeo, te su se pročitali dokumenti i završila rasprava za točku 1 dnevnog reda npr. izbor mjesta puta za maturalac, pritisnite play te pokrenite izbore. Nakon što su svi glasali zaustavite izbore te prelazite na 2 točku. 
5: Za vrijeme trajanja eventa omogućeno je svakom sudioniku da postavi pitanje odn. interakciju sa sudionicima
6: Na kraju Eventa, omogućeni rezultati sa statističkim podacima o svakim izborima

Ručno vođenje glasovanja namijenjeno je kada se glasovanja organiziraju uživo/ live. Služi kao alat kojim se mogu pred pripremiti i kompletno voditi te vrste događaja. Sustav organizatoru u svakom trenutku daje pregled aktivnih sudionika te prati svake izbore koji se rade, a na kraju događaja generira detaljan izvještaj o održanom događaju sa svim detaljima. 

Sustav za skupštinu FairVotes.LIVE nije potrebno instalirati te je potreban samo mobilni uređaj. Glasovanje je potpuno anonimno i sigurno. Omogućeno je postavljanje pitanja LIVE, kroz aplikaciju, bez potrebe za korištenje mikrofona. 

Odaberite jednostavnu autorizaciju gdje sudioniku pozivnica pristiže na e-mail ili 2-faktorsku autorizaciju gdje sudionik osim linka na e-mail adresu dobiva i pin na svoj mobilni telefon s kojim onda ulazi u sustav. 

Sustav za skupštinu je trenutno lokalizirana na nekoliko jezika od kojih su svakako zastupljeni Hrvatski, Engleski i Slovenski jezik. 
Ukoliko trebate sustav kada znate točan početak i kraj izbornog procesa te unaprijed definirana pitanja pogledajte naš FairVotes sustav za e-glasovanje. 

100% hrvatski sustav

online glasovanja