FairVotes Logo

FairVotes priče

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

Što su e-glasovanja?

E-glasovanja ili elektroničko glasanje oblik je e-glasovanja koji podrazumijeva korištenje elektroničke metode za davanje ili zbrajanje glasova na izborima. Za njegovo provođenje neophodan je elektronički uređaj, uglavnom s pristupom internetu.

Saznajte više

Fairvotes- 100 % hrvatski sustav za e-glasanje

Fairvotes je prva hrvatska aplikacija za e-glasanje koju je uspješno razvio tim stručnjaka iz IDE3 IT tvrtke. Sigurno se pitate odakle ideja za upravo ovakvu aplikaciju za glasanje.

Saznajte više

Javne i anonimne opcije glasovanja

Upoznajte FairVotes - sustav za 100% anonimno glasovanje i njegovu inačicu OpenVotes - sustav za e-glasovanja koji omogućava javno glasovanje. 

Saznajte više

Aplikacija za glasovanje

Aplikacija za glasovanje FairVotes i FairVotes.LIVE so orodji, ki pomagata pri sprejemanju odločitev, ocenjevanju, glasovanju ter kjerkoli je potrebna veljavna povratna informacija v trenutku. Osnova celotnih aplikacij za glasovanje je, da so enostavne za uporabo tako organizatorjem kot končnim uporabnikom, obenem pa zagotavljajo 100% varnost.

 

Saznajte više

Eglasanje uz FairVotes

Jeste li razmišljali o digitalizaciji?

Provedite skupštinu, izbore ili eglasanje putem Fair-Votes sustava na siguran i transparentan način. 
Bilo da ste uživo ili online FairVotes će Vam pomoći u jednostavnijoj organizaciji, lakšem prebrojavanju glasova te bržem upravljanju cijelog izbornog procesa.

Saznajte više

Online skupština

Svaka tvrtka, organizacija, udruga, savez i društvo te mnogobrojne druge organizacije susreću se minimalno jednom godišnje s organizacijom skupština kako bi se donijele važne odluke ili raspravilo o tekućim pitanjima. U vrijeme kada za sve postoji mogućnost digitalizacije – jeste li razmišljali o uvođenju online skupština?

Saznajte više

Aplikacija za izbore

Tehnologija je svugdje oko nas. Svaki dan nastane barem jedna nova aplikacija koja nam pomaže pojednostaviti različite aktivnosti i poslove u našim životima. Iako neki i dalje vole raditi na stari klasičan način, ne možemo ne priznati kako nam tehnologija uvelike olakšava život. Na tragu tog razmišljanja nastao je FairVotes – aplikacija za izbore. 

Saznajte više

Internet glasanje

Što je Internet glasanje, koristi li ga tko, tko je najuspješniji te postoji li u Hrvatskoj sustav za Internet glasanje pročitajte u nastavku. 

Saznajte više

Softver za glasovanje

Posljednjih godina posebna se pozornost posvećuje terminu elektroničkog glasovanja. Svi se pitaju, je li vrijeme za njegovo uvođenje stiglo i u Hrvatsku? Preko 20 zemalja u svijetu u nekom obliku i opsegu koristi elektroničko glasanje.  Zašto ne bismo i mi?

Saznajte više

Softver za izbore

Softver za izbore naziva FairVotes je 100% hrvatsko softversko rješenje koje je prije 2 godine nastao kao odgovor na stvarne potrebe klijenata i partnera. Kako Vam sve može pomoći te koje su prednosti pročitajte u nastavku. 

Saznajte više
1 2 3 4 5 6

100% hrvatski sustav

online glasovanja