FairVotes Logo

FairVotes priče

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

Fairvotes- 100 % hrvatski sustav za e-glasanje

Fairvotes je prva hrvatska aplikacija za e-glasanje koju je uspješno razvio tim stručnjaka iz IDE3 IT tvrtke. Sigurno se pitate odakle ideja za upravo ovakvu aplikaciju za glasanje.

Saznajte više

Online skupština

Svaka tvrtka, organizacija, udruga, savez i društvo te mnogobrojne druge organizacije susreću se minimalno jednom godišnje s organizacijom skupština kako bi se donijele važne odluke ili raspravilo o tekućim pitanjima. U vrijeme kada za sve postoji mogućnost digitalizacije – jeste li razmišljali o uvođenju online skupština?

Saznajte više

Aplikacija za izbore

Tehnologija je svugdje oko nas. Svaki dan nastane barem jedna nova aplikacija koja nam pomaže pojednostaviti različite aktivnosti i poslove u našim životima. Iako neki i dalje vole raditi na stari klasičan način, ne možemo ne priznati kako nam tehnologija uvelike olakšava život. Na tragu tog razmišljanja nastao je FairVotes – aplikacija za izbore. 

Saznajte više

Internet glasanje

Što je Internet glasanje, koristi li ga tko, tko je najuspješniji te postoji li u Hrvatskoj sustav za Internet glasanje pročitajte u nastavku. 

Saznajte više

Softver za glasovanje

Posljednjih godina posebna se pozornost posvećuje terminu elektroničkog glasovanja. Svi se pitaju, je li vrijeme za njegovo uvođenje stiglo i u Hrvatsku? Preko 20 zemalja u svijetu u nekom obliku i opsegu koristi elektroničko glasanje.  Zašto ne bismo i mi?

Saznajte više

Softver za izbore

Softver za izbore naziva FairVotes je 100% hrvatsko softversko rješenje koje je prije 2 godine nastao kao odgovor na stvarne potrebe klijenata i partnera. Kako Vam sve može pomoći te koje su prednosti pročitajte u nastavku. 

Saznajte više

Softver za glasanje

Do sada su se glasovanja održavala na više-manje klasičan način. Podizanjem ruku, zaokruživanjem izbora na listiću ili na organiziranim javnim biralištima. Pojavom pandemije, mnogo je glasovanja koja više nije moguće održati. Postoji li rješenje kako ipak ne odgađati glasanja? Upoznajte FairVotes - softver za glasanje i zakoračite u digitalno doba. 

Saznajte više

Aplikacija za skupštinu

Aplikacija za skupštinu – FairVotes – nastao je kao ideja za pomoć u provođenju javnih skupština uz aplikaciju koja omogućava lakše vođenje i prebrojavanje glasova kako bi se smanjila nepotrebna papirologija, izbjegle ljudske pogreške i ubrzale cijelo poslovanje. 

Saznajte više

Skupština - Što je uopće skupština?

Svi smo barem jednom čuli za termin "Skupština", ali što je skupština? Koje vrste skupština postoje, na koji način se organiziraju i kako olakšati cijelu organizaciju i glasovanje na skupštini - saznajte u nastavku.

Saznajte više

Glasanje na skupštini

Koje su razlike između online i offline skupštine? Kako od sada glasanje na skupštini pojednostaviti i ubrzati. Na koji način imati rezultate u trenutku. Sve i više detalja pročitajte u sljedećem članku. 

 

Saznajte više
1 2 3 4 5 6

100% hrvatski sustav

online glasovanja