FairVotes Logo

FairVotes priče

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

Softver za izbore

Softver za izbore naziva FairVotes je 100% hrvatsko softversko rješenje koje je prije 2 godine nastao kao odgovor na stvarne potrebe klijenata i partnera. Kako Vam sve može pomoći te koje su prednosti pročitajte u nastavku. 

Softver za izbore naziva FairVotes je 100% hrvatsko softversko rješenje koje je prije 2 godine nastao kao odgovor na stvarne potrebe klijenata i partnera. Problemi na koje se nailazilo prilikom organizacije izbora unutar organizacija bili su brojni. FairVotes – softver za izbore omogućava da na brz I jednostavan način provedete sigurne I transparentne izbore s minimalnim angažmanom i troškovima.

U nastavku pročitajte samo neke od prednosti FairVotes softvera za izbore: 

1. Jednostavnost
Glasači pristupaju softveru za izbore putem e-mail pozivnice koristeći računalo, tablet ili mobitel s pristupom internetu. FairVotes softver za izbore ne zahtijeva dodatne instalacije nego na jednostavan način omogućava sudjelovanje u svega 3 klika.

2. Sigurnost
Apsolutno transparentan digitalni trag svakog glasača unutar softvera za izbore. Putem jedinstvene pozivnice koja se šalje na e-mail adrese glasača, vidljivo je koji glasač je dobio pozivnicu, otvorio pozivnicu i pristupio izborima.

3. Transparentnost
FairVotes softver za izbore olakšava provođenje izbora različitim dostupnim opcijama unutar glasačkog listića. Statističko pitanje, tekstualno pitanje, suzdržanost, dodavanje opcija minimalnog i maksimalnog izbora odgovora do nasumičnog razvrstavanja omogućava prilagodljiv sustav glasovanja na izborima.

4. Glasački listić
FairVotes softver za izbore olakšava provođenje izbora različitim dostupnim opcijama unutar glasačkog listića. Statističko pitanje, tekstualno pitanje, suzdržanost, dodavanje opcija minimalnog i maksimalnog izbora odgovora do nasumičnog razvrstavanja omogućava prilagodljiv sustav glasovanja na izborima.

5. Pokretanje i vođenje izbora
FairVotes softver za izbore nudi opciju automatskog ili ručnog pokretanja ovisno o potrebama izbora. Automatsko pokretanje koristi se u slučajevima kada se zna točno definirani datum i vrijeme početka i završetka, dok se ručno pokretanje koristi kada ta informacija nije poznata, što organizatoru omogućava slobodu pokretanja izbora u idealnom trenutku.

6. Javno ili anonimno glasovanje
FairVotes softver za izbore ovisno o potrebama organizatora nudi mogućnost anonimnog glasovanja, javnog glasovanja gdje su javno dostupni podaci o odabiru svakog glasača.

7. Vrste pitanja
Broj pitanja i opcija u svakim glasovanjima su neograničeni. Prilikom kreiranja glasačkog listića bira se tip i vrsta pitanja te dodatne opcije koje su potrebne i adekvatne tom glasačkom procesu. FairVotes softver za izbore nudi opciju statističkog pitanja, tekstualnog pitanja i suzdržanosti po svakom od pitanja

FairVotes softver za izbore je siguran, transparentan, ekonomičan, ekološki prihvatljiv i vrlo jednostavan za korištenje.

Ako tražite još informacija o softveru za izbore, slobodno nas posjetite na našoj web stranici, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail
Tim stručnjaka rado će Vam pomoći u organizaciji Vaših izbora uz pomoć softvera za izbore – FairVotes. 

Vrijeme je da i Vaši izbori zakorače u digitalno doba. Uz FairVotes - “ništa lakše!”

Softver za izbore - FairVotes

100% hrvatski sustav

online glasovanja