FairVotes Logo

FairVotes priče

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

Softver za skupštinu

Softver za skupštinu je softversko rješenje koji pomaže u organizaciji, izvođenju, praćenju i kontroli same skupštine. Skoro svaka tvrtka, udruga, sindikat susreće se barem jednom godišnje sa zadatkom sazivanja skupštine. Softver za skupštinu takav posao mijenja iz temelja. Ako ste razmišljali o digitalizaciji i načinu kako da si olakšate, rješenje je upravo pred vama. FairVotes - softver za skupštine

Softverska rješenja doprinijeli su digitalizaciji poslovanja te omogućili da određene poslove od sada radimo na brži i jednostavniji način. Neki od najpoznatijih softverskih rješenja su svakako personalizirani CRM, ERP ili LMS sustavi. U svijetu gdje je tehnološki razvitak svakim mjesecom veći nije ni čudno kako svakim danom pristižu novija i bolja rješenja.

Softver za skupštinu također je softversko rješenje koji pomaže u izvođenju, praćenju i kontroli same skupštine. Skoro svaka tvrtka, udruga, sindikat susreće se barem jednom godišnje sa zadatkom sazivanja skupštine. Softver za skupštinu takav posao mijenja iz temelja.

Softver za skupštinu pomaže svakom organizatoru u digitalizaciji svojeg poslovanja.

Što sve softver za skupštinu nudi:

samom organizatoru omogućava jednostavnije kreiranje i upravljanje samim procesom dok sudionicima skupštine omogućava da se spoje sa svojih mobilnih telefona gdje god se nalazili. 

Softver za skupštinu omogućuje i praćenje kvoruma te broj sudionika koji su aktivni na platformi. Ono što je svakako prednost je korištenje softvera za skupštinu bez dosadnog procesa instalacije.

Najveća prednost softvera za skupštine je što dosadašnje ručno prebrojavanje glasova sada softver za skupštine radi automatski i bez pogrešaka. U trenutku završetka glasovanja, softver za skupštine nudi kompletne rezultate i različite izvještaje koje je moguće preuzeti u različitim oblicima (pdf, excel…).
Softver za skupštine služi i kao platforma na kojoj prije same skupštine možete učitati sve dokumente, agendu i dodatne materijale potrebne za skupštinu.

Niste sigurni kako to koristiti!

Ne brinite. FairVotes tim nudi usluge edukacije, pripreme, praćenja i vođenja cijelog izbornog procesa kroz softver za skupštine naziva FairVotes. 
FairVotes je softver za skupštine nastao kako bi olakšao i omogućio brže kreiranje, praćenje i olakšao mukotrpan posao prebrojavanja glasova.

Softver za skupštine FairVotes organizaciju skupština diže na novi nivo.

Softver za skupštine novi je softver koji olakšava organizaciju i glasovanje unutar svake tvrtke, organizacije, udruge, sindikata i kod svih onih kojima je potrebno. 
Softver za skupštine FairVotes omogućava i da cijelu skupštinu provedete online jer omogućava i video stream prijenosa cijele skupštine.

 Ako ste razmišljali o digitalizaciji i načinu kako da si olakšate, rješenje je upravo pred vama. 
Javite nam se!
Softver za skupštine - FairVotes

100% hrvatski sustav

online glasovanja