FairVotes Logo

FairVotes priče

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

Elektroničko glasanje - Kako Vam može pomoći?

Iako svi riječ glasanje i izbori povezuju s izborima političke naravi, zaboravljaju kako svaka udruga, institucija, društvo i mnogi drugi svakodnevno imaju pitanjima na koje također trebaju odgovor. FairVotes sustav prilagođava se u potpunosti Vama i vašim potrebama. Izabirete li novog predsjednika ili birate predstavnika stanara, FairVotes softver za glasanje može koristiti za bilo koju temu koju ste si zamislili ili želite istražiti. 

Elektroničko glasanje je tema o kojoj se sve više i više piše u medijima. Tehnologije napreduju, Hrvatska nekako stoji na mjestu. Covid 19 nas je sve natjerao da počnemo razmišljati o alatima koje bi nam mogle pomoći da posao odrađujemo bez ne potrebnih okupljanja. 

Epidemija je možda zaustavila i spriječila odlazak na posao “fizički” kako smo naučili a primorala nas da posao odrađujemo od doma. Bez obzira na to što nam se čini da je sve stalo, posao se i dalje odvija.

Kada se kaže elektroničko glasanje prva asocijacija su izbori političke naravi. Međutim oni ne moraju biti isključivo takve prirode. Iako oni stvarno biraju predsjednike ili održavaju unutarstranačke izbore, nisu jedini koji to provode. 
Svaka institucija, udruga, društvo, tvrtka i mnogi drugi se svakodnevno susreću s određenim izborima i pitanjima na koje trebaju odgovor.

 Zamislimo jedan fakultet koji svaki semester provodi istraživanje o zadovoljstvu studenata o predmetnoj nastavi i radi određene evaluacije. Studente je same po sebi teško “uloviti” sve na jednom mjestu. Putem elektroničkog glasanja uprava fakulteta bi na jednostavan način mogla dobiti odgovore na svoje traženo pitanje ili pitanja bez nepotrebnog razmišljanja kako okupiti što više studenata. 

Sada zamislimo jednu tvrtku koja je odlučila nagraditi najboljeg zaposlenika ili možda želi organizirati dobar team building. Želja poslodavca je da svi budu zadovoljni ali radi količine posla nema vremena sa svakim ponaosob razgovarati. Putem softvera za glasanje u par minuta može kreirati izbore po svojoj želji i samo poslati na adrese svojih zaposlenika. Tako će uštedjet i svoje vrijeme i vrijeme svojih radnika a doći će do željenog rješenja. 

Softver za glasanje FairVotes omogućuje elektroničko glasanje na koju god temu pomislili ili imali želju istražiti. FairVotes se prilagođava upravo vama i vašim potrebama. Možete ga koristiti za izbor predsjednika udruge, izbora najboljeg zaposlenika, evaluaciju rada. Možda želite istražiti samo pitanja koja nisu previse važna za sam posao ali su važna odjelu ljudskih resursa i zadovoljstvu vaših zaposlenih. 

Sustav možete koristiti bilo kad i bilo gdje, potreban Vam je samo popis e-mail adresa, pristup internetu i uređaj poput telefona, kompjutera ili tableta. Sami odabirete vrtu paketa ovisno o broju glasača, sami kreirate glasački listić i u tren oka nekad tešku organizaciju zamjenjujete novom, lakšom metodom. Softver za elektroničko glasanje FairVotes potpuno je siguran i transparentan. Možete odabrati između 2 razine sigurnosti. Prva je autorizacija putem e-maila, dok je druga dvofaktorska autorizacija putem e-maila i broja telefona. 

FairVotes sustav za elektroničko glasovanje omogućava vam da si olakšate svoje poslovanje, postanete digitaliziraniji i uđete u novu eru glasanja.

100% hrvatski sustav

online glasovanja