FairVotes Logo

FairVotes priče

FairVotes je hrvatski autonomni i apsolutno transparentni sustav za e-glasovanje

Provođenje elektroničkog glasanja unutar tvrtki i poduzeća

Poduzeća se u Republici Hrvatskoj dijele na mikro poduzeća, mala poduzeća i srednja poduzeća ovisno o broju zaposlenih. Upravljanje jednom bilo većom ili manjom tvrtkom zahtijevan je posao.Veliki broj malih i velikih tvrtki često se suočava sa raznim pitanjima na koja treba odgovoriti. Pomoću najnovije aplikacije za elektroničko glasanje na vrlo jednostavan i brz način možete provesti svoje izbore. Fairvotes omogućuje glasačima da glasuju bilo gdje i bilo kada.

Poduzeće ili tvrtka su trgovačka društva koja posluju na tržištima u Hrvatskoj i svijetu. Najčešće se koristi izraz tvrtka pod kojim se podrazumijeva neko društvo ograničene odgovornosti (d.o.o.), dioničko društvo (d.d.) ili jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću (j.d.o.o.) Osim riječi tvrtka u uporabi je i čest izraz poduzeće, firma ili kompanija. 


Poduzeća se u Republici Hrvatskoj dijele na mikro poduzeća, mala poduzeća i srednja poduzeća ovisno o broju zaposlenih. Upravljanje jednom bilo većom ili manjom tvrtkom zahtijevan je posao.

 
Veliki broj malih i velikih tvrtki često se suočava s raznim pitanjima na koja treba odgovoriti. Unutar nekog poduzeća može se postaviti pitanje o tome da li je potrebno daljnje širenje, npr. izlazak na strano tržište. Vjerojatno neki u poduzeću će biti za taj potez, a neki ne. U tom slučaju bi trebalo na demokratski način što brže i jednostavnije donijeti odluku. Umjesto da sa svakim zaposlenikom razgovarate i vodite individualne sastanke za samo par minuta sastavite svoj listić i pošaljite na sve mailove unutar vašeg poduzeća. Na brz i jednostavan način dobit ćete informaciju koju ste tražili a vašim radnicima omogućit ćete anonimnost i slobodu iskrenog izražavanja.


Pomoću najnovije aplikacije za elektroničko glasanje na vrlo jednostavan i brz način možete provesti svoje izbore. Fairvotes omogućuje glasačima da glasaju bilo gdje i bilo kada. Možda ste otišli na ljetovanje i trenutno se nalazite na plaži. Dovoljno je samo da uzmete svoj mobilni uređaj i pristupite aplikaciji. Kroz samo par klikova s mišem obavit ćete svoje glasanje. Vaš glas istog trena je zabilježen i ne postoji mogućnost ponovnog glasanja. Sustav potpuno štiti vaše podatke i nitko ne može vidjeti koja osoba je za koga ili za što glasala. 


Ako vaša tvrtka ima do 20 zaposlenika u tom slučaju, FairVotes vam omogućuje da potpuno besplatno kreirate svoje izbore. Ako imate više od 20 zaposlenika, odaberite neki od naših paketa koji se prilagođavaju vama i vašim izborima. Od sada uz Fairvotes aplikaciju, glasanje je dostupno svima. Nije bitno da li ste početnik u svom poslu ili s druge strane imate već veliku tvrtku s nekoliko stotina zaposlenih. Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo vam sa zadovoljstvom pomoći.


Poslovi kao što su donošenje poslovnih odluka, organizacija rada ili upravljanje ljudskim resursima idealna su područja u kojima elektroničko glasanje može pomoći u realizaciji vaših dnevnih i tjednih aktivnosti. Zakoračite s nama u novu eru elektroničkog glasanja.

100% hrvatski sustav

online glasovanja